VARNING!!!- för sötchock…

I tisdags vräkte regnet ner så hästarna fick komma in lite tidigare så medan de stod och mumsade middagshö och tacopajen skulle dukas fram på bordet råkade jag höra att telefonen ringde (hade 5 (!) missade samtal…) det var Elin som i andra änden skrek: IZZA FÖLAR!!! Linnéa hade hemma i Bada av en slump tittat på kameran och sett att ”något vitt stack ut ur Izza”…

När jag kom ut sladdade Elin in på gårdsplanen och när vi kom in i stallet var ett alldeles perfekt långbent stoföl redan ute så vi behövde bara hjälpa till att ta hål på fosterhinnan.

received_10154169341423349

Izza var direkt en helt fantastisk mamma, about it fölis kom snabbt på fötter och hittade maten så medan mor och dotter vilade lite passade vi på att fira med bubbel och bäbistårta!

Idag har Izza och lilla Luwina fått vara ute i hagen i omgångar då solen så passande bestämde sig för att skina idag, ambulance  gissa om de hade publik av alla hästar- både våra och grannens. Det var nog inte många av dem som behövde motioneras idag… Det fixade de fint på egen hand då alla ville ha första parkett!

Här kommer lite bilder på det sötaste jag sett: