Träningsonsdag

Idag var det träningsdags på fyrbenta. Duktiga B-tränaren Nina Jansson från Malung kommer till Torsby varannan vecka med sina erfarna ögon och stora verktygslåda. Nina har under många år varit min ”hemmatränare” och lotsat oss genom toppar och dalar… Idag var det topp! ???

Soraya kändes jättefin från början men eftersom hon reste långt och gick ganska hårt i helgen tog vi det lite lugnt och la fokus på att slipa på pusselbitar till olika krumelurer för att höja nivån på dessa ytterligare. Vi kom överens om att just detta får bli vinterträningens främsta jobb, Soraya gör ju alla Grand Prix-rörelser men de kan bli ÄNNU bättre! För detta krävs förutom styrka och bra ridning av piloten att alla grunder/pusselbitar är finslipade och fungerar så att pusslet blir bra!

20161026_211159

Mysigt sällskap på träningen idag av Annie och Luca!

Idag blev det även ett träningspass för Nina med vännen och eleven Anna Malmströms fina 6-åring Cassillas. Verkligen superlärorikt att själv sitta i sadeln och få hjälp från ögon på marken samtidigt som det är kul och givande för ägaren att få se sin häst från sidan. Nu Cassillas väntar en vinter på ”gymmet” för dig!??

20161026_202606

Fina Cassillas e: Damino SD- Bayron