Tävlingshelg med ändrade planer!

I helgen var jag och Soraya anmälda till Hammarös stora dressyrtävlingar som blivit ett stående inslag i vårens tävlingstermin.

Helgen började på lördagen med en Int II, Soraya kändes inte riktigt som vanligt. Jag hade genomgående en känsla av att handbromsen låg på. Hon var bussig och sammarbetsvillig men ingenting skedde ”gratis”. Dessutom blev tant Soraya rädd för något på ena kortsidan vilket var mer intressant än dressyrkrumelurerna som skulle utföras.

Jag hade ordnat uppställning i Karlstad hos barndomsvännen Malin Nilsson som driver Stall Lyckan. Där finns det superservice, härliga skrittvägar och Soraya har möjlighet att gå o hage under dagen.

Soraya och Annie i hagen på Stall Lyckan

När vi kom till stallet söndag morgon var Soraya tjock och varm i ett bakben så det var bara att ringa och stryka sig från dagens start i GP. Jag och hästskötaren Annie fick ist åka in och tröstshoppa lite inne i stan istället…

Hemma igen ”tröstred” jag lite på lilla Milla, hon gör mig alltid så glad och lär sig nya saker för varje gång! ❤