Tävling, hoppning och tandfen…

Denna påskhelg har varit välfylld med massa hästskoj ?

Några av Berga-hästarna fick börja helgen med lite löshoppning och de skötte sig superduper, även denna gång visade lilla shettisen Mellen vart skåpet skulle stå men Milla som hoppade för tredje gången i livet börjar även hon förstå vad det hela går ut på och hoppade riktigt fint hon med!- duktig pålla ❤

Dressyrhästen goes hopphäst

Annie har varit ute och dammat av (och lerat ner) tävlingskläderna när hon och Luca var med på klubbens minidressyr. En lite överhettad Luca råkade tappa sin ryttare på framridningen men skötte sig jättebra inne på banan. Det blev att ”fira” både avramlingen och clearroundrosetterna/ stilpriser med gofika den kvällen ?

Världens bästa Nina Jansson var snäll och kom förbi i går kväll så jag och Soraya fick slipa lite inför nästa helgs årsdebut. Vi red igenom lite programdelar från Int 1B och GP som jag ska starta och fick finfina tips och kalaskänsla ? Egentligen känner jag mig inte riktigt redo för start ännu efter vinterns ofrivilliga vila iom Sorayas broddtramp men vi åker ändå och har som mål att ha skoj!

Träning på stora utebanan i kvällssolen- sämre kan man avsluta en påskdag!

Nu väntar vi (på barnens order) på att tandfen ska komma förbi då Milla fick besöka tandläkaren idag med tre tappade mjölktänder som resultat ? Det borde vara bra utdelning på sådana bamsingar ??

Komsi komsi tandfen- ta med dig stora plånboken ?

Utöver allt detta har nästa projekt på gården börjat ta fart… men mer om det i annat inlägg! ?