SM på Strömsholm

Nu har vi kommit hem och landat efter helgens SM-äventyr. Helgen har varit helt fantastisk med underbart väder, more about vacker miljö, stuff som vanligt lyxigt boende hos Eva Lundin, store trevliga goa människor, perfekt uppstallning och kalasbra känsla under ridpassen- Det enda som inte var lika fantastiskt var de minuterna vi var inne på banan…

Soraya lyckades nämligen trassla in tungan i betten inne på banan vilket gjorde det omöjligt att fullfölja ritten. Jättetråkigt att detta skulle hända just i SM-debuten men inte helt oväntat då hon inte är helt nöjd på kandar och jag har därför det senaste året tävlat på träns sedan reglerna ändrades och gjorde detta tillåtet, dock är det kandar som gäller vid mästerskap så det var bara att börja rida på det igen veckorna innan och då har det faktiskt fungerat riktigt bra-fram till i lördags!

Det började bra iaf...

Det började bra iaf…

Jag tar dock med mig känslan från träningen på fredagskvällen för Jennie Larsson som peppat och hjälpt mig under helgen- så glad att jag träffat denna härliga människa ?. Jag håller alla mina tummar att du och din vårblomma får till en fin känsla i dagens SM-final så du får en fin färg på rosetten ?

Filmsnutt från fredagens träning för Jennie:

En annan person som jag håller tummarna för så de vitnar och som också tävlar på Strömsholm under helgen är Lucas uppfödare, Lag-SM kamraten och numer Torsbyryttaren Elin Hassellund på syster Erikas Simson SD som tävlar i SM för unga ryttare och som helt galet ligger i guldläge inför dagens final!!! Oavsett hur det går idag är har du redan visat hur grym du är!

Väl hemma njuter nu Soraya av sommarhagen som hon efter denna helg trots allt gjort sig förtjänt av! Nu ska vi bara bryta ihop lite så kommer vi snart igen… ?

Hemma väntade sommarhagen och toyboyen Luca

Hemma väntade sommarhagen och toyboyen Luca