Hanna Walfridsson

Jag som driver Berga dressyrstall heter Hanna Walfridsson och är 36 år och bor på gården tillsammans med min man Jonas och våra två barn Annie 7 år och Klara 2 år.

Jag är så gott som uppvuxen på hästryggen och många ponnyer och hästar har passerat under åren. Min tävlingskarriär började i hoppsadeln men byttes med tiden ut mot dressyr. Min tävlingskompis och ögonsten idag heter Soraya SD och är född- 01, e: Don Shuffro Amiral, henne köpte jag när hon var 3 år och har sedan utbildat och ridit årgångschampionaten (med b.l.a. en 5:e plats i 6-årsfinalen) samt scandinavian open i Falsterbo på och tävlar henne nu i Grand prix dressyr. I stallet står även påläggskalven Milla, född 2014 e: Floricello- Master som är tänkt att bli nästa stjärna!

Jag är av Svenska Ridsportförbundet licensierad C-tränare i dressyr och har varje vecka träningar för elever på alla nivåer.

Efter 12 fantastiskt lärorika år som instruktör och senare ridskolechef på Torsby ridklubb kände jag att jag var redo att prova något nytt så nu arbetar jag på kommunen som samordnare för praktikplatser, vilket är en ny utmaning för mig.  Detta gör också att jag får lite mer tid till min familj och mina elever och är tillgänglig de flesta helger som jag själv inte är ute och tävlar.