Programträning

I söndags var jag till Sunne och red igenom Intermediere 1B som är nytt för i år. Dressyrdomare Christina Strand hade programträning så jag slog två flugor i en smäll och fick testa programmet på lång bana samtidigt som man får dommarögon med tips på köpet! Annie och Sandra Nilsson var med och ordnade med filmning och mellan kaktuggorna på läktaren.

Det positiva med att hemma ha traglat programdelar på kortare bana är att man har så mycket mer tid på sig när man rider samma vägar på lång. Dock upptäckte jag till min stora förskräckelse att travslutorna är sjukt branta och att passagen kommer otäckt snabbt direkt efter dessa… puhhh!

IMG_20160222_190618

Soraya var fint på hugget och var med på noterna!

Vi tog oss trots allt levande igenom programmet och fick OK-stämpel på rumpan av Christina, online dock känns det fortfarande som att styra mot dödslyftet när jag ska in på diagonalen med 7 byten i varje- ibland blir det inga, ibland en hel drös men ibland (som tur är) rätt antal! Det är väl som Stenmark en gång sa- Det är konstigt, desto mer jag tränar ju mer tur har jag! Nu ska vi hem och träna på att ha mer tur i ettorna ?