Min tur att vara hästskötare…

Idag stod det minidressyr på schemat för Annie och Luca och som hon längtat efter denna dag- varje ridpass sedan i somras har programmet Märke 2 ridits igenom och köksmattan har (typ) blivit nernött efter ridvägar som tränats om och om igen…

20161016_203654

Det näst roligaste med att tävla är nog allt pyssel runt och alla packlistor som ”måste” skrivas… helst två månader i förväg! ?

Idag var det en stor samling fjärilar i magen som flög omkring på alla duktiga miniryttare och man blir alldeles varm i hjärtat av alla snälla ponnyer och hästar som försöker klura ut vad de små människorna på ryggen försöker säga! Även Luca tog det hela med ro (han kan nog programmet själv vid det här laget ?) Annie var supernöjd efter ritten och galoppen som hon varit lite nervös inför gick hur bra som helst! De lyckades rida ihop fina poäng som räckte till seger! Han har blivit en riktig rosettplockare vår lilla prins ?

20161016_194831

Nöjd tjej efter prisutdelning!

Än en gång stort tack alla goa tjejer i Torsby ridklubbs ungdomssektion för ännu en välorganiserad och trevlig dag- ni är bara bäst!!!