Månadens elev i oktober

Herregud vad fort den här hösten går! (Fast det är väl så när man har roligt…) Några som bidrar till allt det roliga är NI- alla goa elever och ”hästfolk” som förgyller mina kvällar i ridhuset ?

I oktober som månadens elev hittar ni Sofia Welenstrand som kommer men sin tvååriga hingst Orion och tömkör för mig varannan vecka (när hon inte lånar den välridna nordsvensken Jymjym av vännen Pernilla).

Sofia med sin Orion, <a href=

website like this född 2014. ” width=”584″ height=”876″ /> Sofia med sin Orion, född 2014.

Det är så roligt att få följa de unga hästarnas framsteg, det som ena veckan är supersvårt klarar de som om de aldrig gjort något annat någon vecka senare- så har det varit även för Sofia och Orion då Sofia hemma arbetar med läxorna de får med sig hem från våra träffar. Det är bara en tidsfråga innan de är med och tränar bland de stora hästarna! Duktiga (och modiga) Sofia är på god väg då hon redan kommit upp i sadeln- så kul och spännande att få följa er ?

20161103_101041

Förra veckan la tanten ut ett färglatt och direkt livsfarligt monster i ridhuset som det var bäst att hoppa STOOORT över så man inte blev uppäten… fast det var rätt skoj också så nu överväger jag om jag inte ska bli hopphäst när jag blir stor!// Orion