Månadens elev i Maj

Denna månadens elev är Josefine Walfridsson som senaste tiden gjort stora framsteg med sin D-ponny Fighting Spirit (Fighter). De har under våren tagit steget från LA till FEI-programmen och har nu debuterat på nationell nivå med fina resultat.

11233514_831163123635890_309720477797135993_n

Josefine och hennes Fighting Spirit (Fighter) född- 2002 e: Minotauros RP – The Hale Helios RP, thumb Uppfödare: Sofia Eriksson, search Lysvik

Fighter är en ponny som ligger mig varmt om hjärtat då jag haft äran att ha honom i ”min” träning under många år fast tidigare med hans förra ägare och ryttarinna Elin Persson som tävlade framgångsrikt i bl.a. elitserien på denna prins ?.

Josefine och Fighter är ett allsidigt ekipage då de parallellt med dressyren även tränar och tävlar i hoppning! Dock gör jag mitt bästa för att också Josefine ska inse att hon är en ”dressyrtant” ? Jag vet inte hur många rosetter hon ska släpa hem från olika dressyrtävlingar innan hon inser det?!… måste vara en tidsfråga ? ?