Intensiv helg med massa skoj!!!

Denna helg har det varit fullt ös…

Helgen inleddes med stallfest för hyresgäster, pojkvänner och barn på Stall Berga- Supermysigt att sitta och äta, prata och skratta tillsammans ? Julia som ju tillbringat sommaren på Cypern som bartender fick äran att låta oss prova olika drinkar och Linnéa som nu provat markänning på sin stora Conrad fick såklart fixa efterrätten ?

Linneas smaskiga avramlingsefterrätt!

Linneas smaskiga avramlingsefterrätt!

Under lördagen var det (åter) häst på schemat med ridning och träningar, bra tajming att planera utomhusträningar lagom till regn och snöslask på tvären… Tur hästbrudar är tåliga! ?

På söndagen var det dags för tävling i ”Supersvår 1B” i Eskilstuna. Annie och Sandra var med och groomade och vi hade turen att få se Jennie Larsson, som också var där och red hem en fin tredjeplats i sin klass (även om hon förargligt missade kvalet till Stockholm Horse show med minsta möjliga marginal efter en miss!) Det var iaf kul att se hennes fina Zpektakel och Jennies superfina ridning!!! ?

Snälla Jennie stannade sedan kvar i höstrusket och hjälpte mig på framridningen vilket var guld värt då Soraya blev jättefin och jag blev påmind om allt jag ska (och inte ska) göra! Inne på banan var Soraya riktigt härlig och gav en mjuk känsla vilket har varit viktigast för oss efter en lite spänd period på tävlingsbanan. Allt flöt på enligt planen tills vi kom till bytena i vartannat- 7 st varannatbyten blev hokus pokus till 17 I VARJE!!! Soraya tyckte nog att hon var världens duktigaste men piloten var inte lika imponerad ? Dock satte vi ettorna där de skulle vara och fick t.o.m. 7-or på dem- skam den som ger sig men Oj vad vi slitit med dessa! Resultatet blev 63,4% vilket jag är nöjd med efter den stora missen. Väldigt mycket kan bli bättre men jag är glad över allt som faktiskt under årets träning också blivit bättre. Det är bara att inse att det tar tid att hitta alla knappar och få styrkan som krävs för denna krumelursport!

20161024_145653

Nu väntar ännu en vecka i hästens tecken med träningar, både själv för fröken Nina och med ”mina” elever här hemma och till helgen träningar i Norge- SKOJ!