Helg på Hammarö

Denna helg var det tävlingsmeeting på ”hemmaplan” i Värmland- gött att bara ha dryga timmens resväg till tävlingen!

Hästskötare fick en nöjd Annie följa med som- tror aldrig jag haft en så välryktad häst och så polerade saker… Hon bokstavligen bodde i boxen hos Soraya hela helgen så mamman kunde sitta och titta på alla fina hästar- kul att så många ”stora namn” hittat till tävlingar i Värmlandsskogarna!

20160509_220335

På Lördagen var det Int II och på söndagen vår livs tredje start i Grand Prix. Denna helg kan sammanfattas som ”stora missar-helgen”. Inte nog med att det är svårt att sätta allt svårt,det blir dyrt när vi även missar det ”lätta” som att  galoppera när det ska vara trav, göra byten i varje när det ska vara i varannat, räkna fel i saxen, hitta fel väg i skritten m.m. listan på missar efter denna helg kan göras lång… Båda dagarna landade resultatet på nästan 62% vilket så här i efterhand ändå känns helt ok med tanke på alla missar- nåt rätt måste vi ha gjort… ?

IMG_20160508_221010

Fotograf: Amanda Nelander

Några som det dock gått bättre för på tävlingsbanorna i helgen är eleverna Anna Malmström och Gitta Oscarsson som red ihop finfina % och kom tvåa i sina klasser Msv B:5 resp Msv B:2 på Sörmon och Sandra Nilsson som på Hammarö var retligt nära kvalet till nationell Msv A (utan dessa j*dra missarna hade du satt det sprättlätt ?) Helgens stora guldstjärna får Torsbyryttaren Elin Hassellund som på syster Erikas Simson SD utklassade sin konkurrenter och överlägset vann YR-klassen på galna dryga 70%!!! Hatten av för er och lycka till vid helgens tävlingar i Odense ???

FB_IMG_1462824458041

Elin, Simson, mammalediga hästägaren Erika och lilla Wilmer