Hagfors Uddeholm 18-19 juli

Då har äntligen sommarens måste- HURK-dressyren, viagra approved gått av stapeln! De bjöd som vanligt på fina tävlingar och härligt väder. Med som hästskötare var Sandra Nilsson och Annie.

På lördagens framridning inför Int. A var det något som störde Soraya och hon var inte på hugget alls, web det blev inte bättre på banan och hon var spänd och ovillig. Resultatet blev blygsamma 61,78%. Dagarna innan hade vi provat en ny nosgrimma och hemma i stallet igen fann vi ett litet nypsår som den orsakat… Stackars Soraya!

Efter ett pass på tömmen söndags morgon bestämdes i samråd med tränaren Nina Jansson att vi ändå skulle åka till Hagfors och prova att rida fram för att testa hur hon betetdde sig med den ”gamla” nosgrimman på plats igen. Sagt och gjort, vi åkte dit och idag var Soraya sig lik och var sååå himla fin på framridningen. Inne på banan blev det många missar och en felridning, resultatet blev liknande gårdagens men vad gör väl det- när både häst och ryttare är nöjda efter uppvisningen!

1842533_small

”Gammal” bild från HURK-tävlingarna 2012