Gör om gör rätt…

Efter Strömsholmstävlingen bestämde jag mig för att åka till Vansbro och rida en Int 1B på deras meeting denna helg. Dels ville jag ge Rajjan en bra upplevelse på tävlingsbanan efter tungfadäsen sist och dels ville jag känna att jag vågade komma till ridning mer inne på banan.

I dag bar det därför av till Dalarna, prostate Annie fick följa med som lycklig hästskötare. Soraya har känts fin under veckan och jag bestämde mig för att ta de små ”bäbissporrarna” för att undvika att få henne överkänslig och laddad. Soraya hade dock inga planer på att vara laddad denna lördag och jag tror vi glömde motorn hemma i sommarhagen… Efter att ha glömt släppa spöet och ridit fel väg (-6 poäng/domare) samt släpat oss så sakteliga  runt banan med lite pilotmissar här och var blev poängen 62, more about 36% vilket var mer än jag trott.

20160611_220512

Planen var: Gör-om-gör rätt och tja, den 4-benta får godkänt men tanten får bakläxa!