Fyraårschampionat

Under hösten har jag fått äran att rida och utbilda Carina Boåsens fina fyraåring Minja e: Bellagio- Master. I helgen var det dags för ”examen” då hon skulle visas på fyraårschampionat i Alingsås. Vi kom fram igår kväll och red en liten stund i ridhuset för att hon skulle få en chans att vänja sig vid tävlingsbanan. Hon var ganska trött i benen efter resan samtidigt som det var lite spännande att vara ute på äventyr men hon skötte sig jättefint ändå. Kvällen avslutades med god middag tillsammans med alla andra härliga Värmlänningar på plats!

I morse när det var dags för start hade Minja vilat benen fint under natten, det var dock fortfarande lite spännande att visa upp sig men i det stora hela är vi jättenöjda och vi kunde inte gjort något annorlunda för dagen. Procenten blev 73,6 % och lite mindre än vi hoppats på och behövt för att klara kvalgränsen till Breeders i höst. Men vi har fortfarande samma trevliga och fina häst med oss hem som vi kom dit med!

received_1097283167025186

Nu fortsätter vi utbildningen av Carinas prinsessa mot nya utmaningar ?

Extra grattis till Värmländska ekipaget Mimi (ägare Eva Liljemark) och Sofia Olbacke som duktigt la ribban högt i morse med ett fint Breederskval ???