Final i Opel cup 2015

Det lyxig att vara dressyryttare och bo i Värmland! För hur många gånger i livet får man chansen att vinna en BIL på dressyrtävling? I helgen hade finalisterna i Opel cup det. Under året har det tävlats och samlats poäng i klasserna LB-Int., physician för att kvala i till finalen. Under helgens tävlingar på Hammarö ryttarförening skulle det avgöras vem som fick köra hem i en ny Opel…

Screenshot_2015-09-20-19-39-28

Soraya var i alla fall med mjuk och fin på framridningen i morgonsolen!

Tävlingsdagarna började med den högsta klassen – Intermediere 1, Jag och Rajjan var först ut båda dagarna men denna helgen ville det sig inte… Hon har känts så fin på kandaret på träning så det fick åka på i helgen med resultatet att tungan hamnade ovanför betten!!! Lägg därtill storsnubbel, felridning och massa missar. Synd att inte få till det när man behöver men thats life! Istället säger vi grattis till duktiga Erika Hassellund på hennes fina Simson SD som segrade på nivån Int 1!

20150919_075518

Hästskötaren fixade sitt uppdrag galant! <3

Torsby hade fina framgångar i helgen då Lotta Lindberg och hennes Amarone T och ridskolechefen Agneta Larsson och Sunnybelle BA tog hem varsin seger och andraplats i LB/LA! Största grattiset får ändå suveräna Cattis Hjärpe och hennes supersto Cerina som vann bilen efter solkara segrar i Msv.A/ St.George på över 70% båda dagarna!!!

FB_IMG_1442776941438

Helgens dressyrdrottning- Cattis Hjärpe med sin nya Opel!!! (Bild lånad från Värmlands ridsportförbund)

Stort TACK Nordmarkens motor med Urban Stockesjö i spetsen för att ni vill sponsra värmlandsdressyren på detta sätt- ni sätter ”oss” på kartan!