Åresdebut på bästa sätt!

I helgen var det dags för årets första tävlingsstart. Klassen var Intermediere 1B och platsen Fagersta RK. Med som sällskapsdam, shop hästskötare, approved kartläsare, underhållare m.m. var goa Anne Brodin- tack vare dig kändes 7 timmars resa som 1 ?

20160313_104241-1

Fullt ös i stallet innan avfärd! Tur Rajjan är en cooling med 3 (!) hästskötare varav en med dockvagn samt en dräng som samtidigt tvättar bilmattorna i duschspiltan!

Soraya var fin redan på framridningen och inne på banan spetsade hon öronen och gav järnet, så himla härligt när ens tävlungskompis tycker det är lika kul som en själv att äntligen få styra in på tävlingsbanan igen! När vi efter avslutad ritt styrde ut från banan kände jag mig sååå nöjd med vår insatts, även om det smög in nån miss här och var så var känslan otroligt fin och resultatet mindre viktigt. Ritten belönades med 65.8% vilket visade sig räcka till seger!!! Helt galet overkligt att få galoppera först på ärevarvet i en så svår klass- det trodde jag aldrig jag skulle få vara med om!

Screenshot_2016-03-14-09-57-32

Efter några lugna dagar efter helgen väntar träning för bästa tränaren Nina Jansson som stöttar och hejjar- utan dig vore inte jag och Rajjan där vi är idag ?

IMG_20160313_224623