Äntligen!!!

Äntligen har inomhussäsongen börjat och både jag och Rajjan har längtat efter det- Vi har nog båda lite lättare att hitta bättre fokus där.

I Söndags var det tävlingsdags igen och denna gång var det Örebro och Intermediaire 1B som gällde. Soraya har känts fin hemma på träning men tävling är alltid tävling och på de sista tävlingarna har jag har inte riktigt lyckats hitta den rätta känslan och vi har inte heller alltid varit helt överens inne på banan.

Helgens start var helt ok, abortion några små missförstånd och snubbel i en piaff men inte några större missar. Procenten blev dryga 64% och 5:a (första utanför placering). Egentligen väldigt bra i det hårda startfältet men tävlingsmänniska som man är vet jag ju att vi kan bättre! Jag får väl påminna mig om det jag brukar säga till mina elever att: ”Det man klarar att göra på träning nu kanske man sätter på tävling om ett halvår”… Det är dock alltid lättare att säga det till någon annan! ?

20160926_094837

Örebro bjöd hursomhelst på jättefina tävlingar i sommarvärme och möten med härliga goa vänner, nurse  flera av dem får jag träffa igen i Eskilstuna om några veckor! ?

20160926_094629

Väl hemma ville hästskötaren också rida så med lillasystern bak i cyckelsadeln fick det bli en tur i den oranga solnedgången- galet vackert ??

20160926_094538